Kozanspor’da transferler Peş Peşe Geldi

Kozanspor transfer

Spor Yayın: 19 Eylül 2024 - Perşembe - Güncelleme: 19.09.2024 02:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
44 okunma
Google News

2024-2025 sezonu hazırlıklarını sürdüren Kozanspor, kadro planlaması kapsamında transfer çalışmalarına hız verdi. Turuncu Yeşilliler, yaptığı transferlerle dikkat çekmeye devam ediyor.

Kozanspor, Pozantıspor’dan Mehmet Erol ve Emir Menteş’i, Ceyhanspor’dan Nezir Konuk’u, Kürkçülerspor’dan Mustafa Saltuk Ceviz’i, Toroslar 1922’den Şaban Emir Özcan’ı, Mersin Meski’den Emre Yurtlu’yu, K.Maraş Kurtuluşspor’dan Buğra Bozkurt’u ve İmamoğlu Belediyespor’dan Emirkan Kaya’yı kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımıza yeni katılan futbolcu kardeşlerimize başarılar dileriz. Sonu şampiyonlukla biten bir sezon olması dileğiyle” ifadelerine yer verildi.

Kozanspor’un bu transfer hamleleriyle yeni sezonda daha iddialı bir kadro oluşturmayı hedeflediği ve taraftarların da beklentisinin şampiyonluk olduğu vurgulandı. #HedefBalLigi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.